Boligselskabet Aalborglund træder ud af BoiAalborg

Pr. 1. januar 2018 overgår administrationen af Boligselskabet Aalborglund til Hasseris Boligselskab, hvilket betyder at Boligselskabet Aalborglund ikke længere er en del af BoiAalborg.

Er du er medlem af BoiAalborg og har valgt at modtage tilbud på ledige boliger i Aalborglund, skal du være opmærksom på følgende:

  • Hvis du fortsat ønsker at bevarer din anciennitet og dit medlemskab af Boligselskabet Aalborglund, skal du følge henvisningen på www.hasseris-boligselskab.dk.  Vælg ”blanketter” og derefter ”vejledning Aalborglund”. Eller kontakt Hasseris Boligselskab på telefon 96 31 31 10.
  • Hvis du ikke længere ønsker at stå på venteliste til boliger i Boligselskabet Aalborglund, behøver du ikke foretage dig yderligere. Boligerne fjernes blot fra dine tilbud og ønsker i BoiAalborg.
  • Uanset hvad du beslutter, vil du fortsat bevare dit medlemskab og anciennitet i BoiAalborg – og sikre adgang til 20.000 lejeboliger - så længe du fornyer ventelistegebyret på blot kr. 200 om året. Hold øje med at du modtager girokort, eller at beløbet opkræves via din betalingsservice.

Har du spørgsmål til dit medlemskab i BoiAalborg, er du velkommen til at kontakte os på telefon 96 331 331 eller mail info@alabubolig.dk.